Items where Subject is "J Political Science > JA Political science (General)"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: A | B | C | D | E | G | H | K | M | N | P | T
Number of items at this level: 12.

A

Alara Sabire, Özoğul (2012) 1950-1960, Demokrat Parti dönemi İktidar-Muhalefet ilişkilerinin basın tarihine dayandırılarak incelenmesi. Other thesis, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi.

B

Bozkurt, Ekin (2011) Comparison of Home Front Economic Policies of Britain, Germany and Turkey. Other thesis, TED ANKARA COLLEGE FOUNDATION HIGH SCHOOL.

C

Can, Koçlar (2012) “İkinci Dünya Savaşı Yıllarında (1939-1945) Türkiye’de Uygulanan Ekonomik Politikalar ve Bu Politikaların Toplum Üzerine Etkisinin İncelenmesi.”. Other thesis, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi.

D

Dizdar, Emre Batur (2012) An Advanced New Weapon: “Hollywood”. Other thesis, TED Ankara College Foundation High School.

E

Ekin, Bozkurt (2012) Meiji Dönemi’nde Japonya’daki modernleşme ve sanayileşme hareketlerinin toplumsal yansımaları Son Samuray filminde nasıl ele alınmıştır? Other thesis, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi.

G

Gediz, Çınar (2012) Cemal Gürsel döneminde ortaya çıkan Yerli Oto Sanayi Projesi süresince, halkın ve basının projeye karşı tavrının, “Devrim Arabaları” adlı film ile ilişkilendirilerek incelenmesi. Other thesis, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi.

H

Hilal, Tekmen (2012) 1950’li yıllarda Amerika’da kadınların toplumsal konum ve rollerinin, “Mona Lisa Smile” (Mona Lisa Gülüşü) adlı filmle ilişkilendirilerek incelenmesi. Other thesis, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi.

K

Koçlar, Can (2011) To what extent the approaches of Turkish, American and British press‟ to the coup d‟état that occurred May 27th, 1960 in Turkey similar? Other thesis, TED ANKARA COLLEGE FOUNDATION HIGH SCHOOL.

M

Mehmet Emir, Göka (2012) Birinci Dünya Savaşı’nda İngiliz propaganda yöntemleri, araçları ve amaçlarının incelenmesi. Other thesis, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi.

N

Nejan, Duman (2012) Amerikalı kadınların 20. yy başlarında oy kullanma hakkını elde etme süreci Iron Jawed Angels adlı filmde nasıl işlenmiştir? Other thesis, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi.

P

Pınar, Temiz (2012) Türkiye 1926‐1935 yılları arasında 1929 Dünya Ekonomik Krizi’nden neden ve nasıl etkilenmiştir? Other thesis, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi.

T

Tekin, Arda Can (2011) TRANSFORMATION OF THE REPUBLICAN PEOPLEʼS PARTY OF TURKEY AND THE VALUES THE PARTY SHOULD UPHOLD TO MAINTAIN ITS RELEVANCE IN CONTEMPORARY TURKEY. Other thesis, TED ANKARA COLLEGE FOUNDATION HIGH SCHOOL.

This list was generated on Sat Apr 27 02:14:57 2024 +03.