ÇELTİK BİTKİSİNİN KABUĞUNUN, KAVUZ OLARAK ADLANDIRILAN KURU PERİKARPININ DİYET BESİN OLARAK EKONOMİYE KAZANDIRILMASI

Yavuz, Mehmet Arda (2014) ÇELTİK BİTKİSİNİN KABUĞUNUN, KAVUZ OLARAK ADLANDIRILAN KURU PERİKARPININ DİYET BESİN OLARAK EKONOMİYE KAZANDIRILMASI. TED ANKARA KOLEJİ. (Unpublished)

[img]
Preview
Other (pdf)
Mehmet_Arda_Yavuz.pdf - Presentation
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial.

Download (1MB) | Preview

Abstract

Bu projede çeltik meyvesinin dış kısmını oluşturan kuru perikarpın, besin özellikleri göz önüne alınarak, bu değer-lere uygun besin ögelerine entegresi ile diyet besin oluşturulması ve bu yolla kavuzun kullanılabilir hale getirilme-si amaçlanmıştır

Item Type: Other
Additional Information: Rehber Öğretmen: M.Şirin Güntürkün, TÜBİTAK Proje Posteri
Subjects: Q Science > QH Natural history > QH301 Biology
Q Science > QK Botany
Depositing User: Users 114 not found.
Date Deposited: 20 Mar 2014 09:56
Last Modified: 20 Mar 2014 09:56
URI: http://tedprints.tedankara.k12.tr/id/eprint/441

Actions (login required)

View Item View Item