Yavuz, Mehmet Arda (2014) ÇELTİK BİTKİSİNİN KABUĞUNUN, KAVUZ OLARAK ADLANDIRILAN KURU PERİKARPININ DİYET BESİN OLARAK EKONOMİYE KAZANDIRILMASI. TED ANKARA KOLEJİ. (Unpublished)
|
Other (pdf)
Mehmet_Arda_Yavuz.pdf - Presentation Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial. Download (1MB) | Preview |
Abstract
Bu projede çeltik meyvesinin dış kısmını oluşturan kuru perikarpın, besin özellikleri göz önüne alınarak, bu değer-lere uygun besin ögelerine entegresi ile diyet besin oluşturulması ve bu yolla kavuzun kullanılabilir hale getirilme-si amaçlanmıştır
Item Type: | Other |
---|---|
Additional Information: | Rehber Öğretmen: M.Şirin Güntürkün, TÜBİTAK Proje Posteri |
Subjects: | Q Science > QH Natural history > QH301 Biology Q Science > QK Botany |
Depositing User: | Users 114 not found. |
Date Deposited: | 20 Mar 2014 09:56 |
Last Modified: | 20 Mar 2014 09:56 |
URI: | http://tedprints.tedankara.k12.tr/id/eprint/441 |
Actions (login required)
View Item |